Op woensdag 2 maart 2016 start de Hovese sportdienst opnieuw met een reeks sportinitiaties. Gedurende tien woensdagen krijgen leerlingen van alle Hovese basisscholen de kans om van verschillende sporttakken te ‘proeven’.

De laatste sessie is voorzien op woensdag 18 mei 2016. Deze sportinitiaties worden georganiseerd in samenwerking met de Hovese sportverenigingen. Deelnemers kunnen zo kennismaken met de verenigingen en de verschillende sporten.

Misschien zet dit wel aan tot levenslange sportparticipatie ? Volgende sporten komen onder andere aan bod: basketbal, ju-jitsu, tafeltennis, zaalvoetbal en turnen.

Een medewerker van de sportdienst haalt de leerlingen omstreeks 12.15 uur op aan de Albrecht Rodenbachschool. Leerlingen van andere scholen kunnen ofwel aansluiten bij deze groep of worden om 13 uur door hun ouders afgezet aan de sporthal (leerlingen van RP1 kunnen na schooltijd mee met de rij naar BKO ‘De Mikado’, waar zij zullen worden opgewacht).

Schoolfeest A. Rodenbachschool

Om 13.00 uur starten de sportinitiaties in en rond de sporthal. Het einde wordt voorzien om 14.00 uur. Ouders kunnen hun kinderen ophalen aan de sporthal. Kinderen die niet worden opgehaald, worden door de sportbegeleider naar de BKO.

Inschrijven kan via de Hovese scholen. De leerlingen kregen in januari een brief mee naar huis met daaraan een inschrijvingsstrookje.

Deze zal de sportfunctionaris ten laatste op 19 februari verzamelen in de scholen. Meer info bij de sportdienst.

www.hove.be .

 

Foto’s © Gazet van Hove.