Op vrijdag 20 mei vindt de vierde uitgave van “Mortsel loopt !” plaats. Begin- en eindpunt is de shelter (BAR4) in FORT4. Je kan ook als groep deelnemen. In dat geval neem je best contact op met de sportdienst. De groep met de meeste deelnemers krijgt een prijs.

Deelname aan ‘Mortsel Loopt!’ betekent eveneens deelname aan de 10.000-stappenclash, de stappencompetitie tussen alle Vlaamse gemeentes. De gemeente die na één maand de meeste stappen heeft gezet, is de grote winnaar. Ze krijgt een mooie prijs én de titel van actiefste gemeente van Vlaanderen.

P1020970

 

Wat moet je doen ?

Vooraf :

Digitaal inschrijven via www.mortsel.be tem maandag 16 mei

Kom naar de sporthal op woensdag 18 of donderdag 19 mei van 10.00 tot 21.00 uur om je eventueel nog in te schrijven of voor het afhalen van je borstnummer en/of chip.

Adres : Drabstraat 47 Mortsel, tel. 03 / 459.99.93.

Op de dag zelf :

Kom naar de shelter (BAR4) om je eventueel nog in te schrijven of om je om te kleden, Fortstraat 100.

Tijdsregistratie met chip : we registreren de looptijd met behulp van een chip. Deze maak je vast aan je sportschoen met colsonbandjes. Bij afgifte van je chip bij aankomst, krijg je je waarborg terug. Voor je borstnummer breng je twee veiligheidsspelden mee.

Te verdienen prijzen : alle kinderen krijgen een medaille. Alle winnaars krijgen een verrassing. Verenigingen en scholen met de meeste deelnemers krijgen ook een prijs.

Meer info ? Onthaal, Stadsplein 2 Mortsel, tel. 03 / 444.17.17. e-mail : onthaal@mortsel.be  – www.mortsel.be .

P1020975

Foto’s © Gazet van Hove.