De affiche van het 2 daagse gratis muziekevenement op het gemeenteplein in Edegem is compleet. Het gaat door op zaterdag 25 en zondag 26 juni 2016.

Zaterdagavond is dit jaar heel de avond (en nacht) dansen, shaken en meezingen met het enige echte “Was het nu 80, 90 of 2000” van Studio Brussel .

logo Edegem

Van 20u30 tot 01u30 kan je terecht op het Gemeenteplein voor een onvervalste fuif, volgestouwd met klassiekers.

Op zondag 26 juni wordt er gestart om 13.30u. en blijven de togen open tot 23.00u. Die dag kan je genieten van : The Kids Disco Show + kinderanimatie – Oriens – The Great Pretenders – NoMobs –  Johnny Den Artiest & Asham Band –Yevgueni en Christophe Lambrecht & Linde Merckpoel.  De inkom is dus gratis en alles gaat door op het gemeenteplein in Edegem. Rock@Edegem is ook nog op zoek naar toffe vrijwilligers. Het festival werkt voor het  17de jaar op rij met enkel en alleen vrijwilligers. Ook de werkgroep bestaat uit een team die zich belangeloos inzetten om het festival op poten te zetten.

Ze zijn nog op zoek naar gemotiveerde toffe mensen die bijvoorbeeld de bonnenstand mee willen bemannen, of pintjes tappen, of om de togen te bedienen. Vrijwilligers krijgen een unieke t-shirt die echt gegeerd is, drank- en eetbonnen om tijdens of na de shift te nuttigen en uiteraard de eeuwige dankbaarheid. Aanmelden kan je doen via de link op de facebookpagina van Rock@Edegem

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand

Foto’s (c) Reporters