Diner sur l’herbe, Terra Nova, 30 juni, Provinciaal Recreatiedomein “De Schorre”

BOOM

logo provincie Antwerpen

Snak je ook zo naar de zomer ?  Terra Nova brengt dit jaar de zomer vlak bij huis en laat je binnen de provincie op reis gaan.  Ook in De Schorre trekt Terra Nova voorbij. Ontdek tijdens een ‘diner sur l’herbe’ de prachtige natuur van het recreatiedomein, laat de gids je op sleeptouw nemen en geniet nadien van een gezellige BBQ met verse kruiden en een lokaal streekbiertje !  

P1020785

Terra Nova biedt deze zomer meer dan 25 originele, betaalbare en gezinsvriendelijke activiteiten dicht bij huis aan. Ontdek onbekende plekjes of herontdek bekende plekjes tijdens een zomer vol natuur, cultuur en culinair lekkers. Terra Nova houdt deze zomer maar liefst zes keer halt in het provinciaal domein De Schorre.

We starten op 30 juni met een ‘Diner sur l’herbe’. De gids ontvangt je met een glaasje en daarna neemt hij je mee op sleeptouw doorheen de natuur. Je ontdekt niet alleen prachtige plekjes in De Schorre maar ook interessante weetjes. We eindigen de wandeling op een uniek uitkijkpunt en steken daar in  openlucht de grill aan. Op het menu staat uiteraard heerlijk vlees, maar ook verschillende lekkere bijgerechten, verse kruiden en een verrassingsdessert.

Met een lokaal streekbiertje geniet je ondertussen van het uitzicht. Ook aan de vegetariërs wordt gedacht.

P1020441

Genieten op elk tijdstip

De Diner sur l’herbe gaat door op 30 juni en start om 18.00 uur. Om 23.00 uur voorzien we het einde. Een ticket kost 28 euro per persoon en er zijn nog tickets beschikbaar. Bestel dus snel je ticket via www.terranova2016.be !

Een Diner sur l’herbe kun je ook beleven op 11 augustus. Wie graag de wandeling wil combineren met een ontbijt of zoet vieruurtje kan deelnemen aan de Déjeuner sur l’herbe of Salon de thé sur l’herbe (3 juli en 14 augustus).  Alle info en data vind je op www.terranova2016.be.

 

Foto’s © Gazet van Hove