Met je Omnipas 65+ reis je zorgeloos en goedkoop

Naar de kapper ? Een uitstapje met de kleinkinderen ? Of gaan lunchen met vrienden ? De chauffeurs van De Lijn brengen je er met plezier naartoe, vlakbij huis of wat verder weg. Want met een Omnipas 65+ reis je overal in Vlaanderen onbeperkt met elke bus en tram van De Lijn. En dat tegen een voordeeltarief.

De lijn_1

Voor minder dan 1 EUR per week geraak je overal met de Omnipas 65+

Voor je abonnement betaal je 51 EUR voor een heel jaar. Zo heb je altijd een geldig vervoerbewijs op zak. En dat is mooi meegenomen. Zwaar beladen na het winkelen of moe na een dagje in de weer ? Stap dan gewoon de bus of tram op, zelfs al moet je maar één halte verder.

P1020396

Je Omnipas 65+ verlengen ?

Je ontving in juli een brief van De Lijn waarmee je het abonnement kan verlengen. Ontving je geen brief of ging de brief verloren ? Bel dan het infonummer 070 / 220 200 (0,30 EUR per minuut) om een nieuwe verlengingsbrief aan te vragen.

Een Omnipas 65+ bestellen ?

Surf naar www.delijn.be/tarieven en vul het aanvraagformulier in of ga naar een Lijnwinkel in de buurt en vul daar een aanvraagformulier in. Na ontvangst van het aanvraagformulier stuurt De Lijn binnen de tien werkdagen een overschrijvingsformulier op naar je thuis. Na betaling wordt je MOBIB-kaart met daarop je abonnement binnen de tien werkdagen opgestuurd. Vanaf dan kan je zorgeloos op stap met alle bussen en trams van De Lijn.

www.delijn.be .

P1020395

Foto’s (c) Reporters & Gazet van Hove.