Het eerste elftal van Hove Sport heeft haar competitiestart niet gemist. Tegen het nieuwe en jonge Kontich B werd met 4 – 1 gewonnen. Al na drie minuten werd een collectieve aanval afgerond en stond het 1-0. Acht minuten later werd het 2 – 0. Na 22 minuten werd er een speler van Kontich B uitgesloten met een rode kaart. Wie dacht dat Hove Sport nu op rozen zat kwam even voor de rust bedrogen uit toen de bezoekers uit Kontich de voorsprong van Hove kon milderen tot 2-1. En zoals we de trainer van Hove Sport kennen zal de thuiskleedkamer tijdens de rust wel even gedaverd hebben. Maar dit resulteerde na de pauze dan wel voor meer oplettendheid van de thuisploeg die de voorsprong nog konden verdubbelen. Eindstand 4-1.

Volgende zondag wacht voor het 1e elftal van Hove Sport de niet zo simpele verplaatsing naar Ternesse B. Maar mits winst in Wommelgem doen we aan klantenbinding voor de thuisderby van 11 september tegen VC Mortsel OG  klinkt het terecht bij Hove Sport.

Hove Sport heeft verschillende vrouwenploegen

Ook de damesploeg van Hove liet een overwinning optekenen op verplaatsing bij Heikant Berlaar wonnen ze met 2-6. Indien ze woensdag a.s. thuis kunnen winnen van FC Oppuurs staan ze in de kwartfinale van de Beker Van Antwerpen. En daar moeten we dan nog bij vertellen dat in die kwartfinales enkel maar elftallen uit de 1e Provinciale staan. En Hove Sport komt dit jaar uit in de 2e provinciale. Kortom het nieuwe voetbalseizoen kon voor Hove Sport niet beter beginnen.