Op maandag 5 september 2016 start de gemeentelijke technische uitvoeringsdienst met de heraanleg van de voetpaden in de Edegemsestraat.

Tijdens de werkzaamheden zal de straat slechts in één richting toegankelijk zijn; in welke richting hangt af van de vooruitgang van de werken en de weersomstandigheden.

Er wordt getracht om de hinder zoveel als mogelijk te beperken. Op momenten dat hun oprit niet toegankelijk is worden de inwoners hiervan vooraf verwittigd door onze medewerkers.

Omleiding

Van 5/9/2016 tot 14/10/2016 zal de Edegemsestraat ingericht worden als éénrichtingstraat, met doorgang toegelaten voor het verkeer komende vanuit Edegem. De omleiding wordt voorzien in twee periodes : van 5 t.e.m. 16 september 2016 en van 3 t.e.m. 14 oktober 2016. Buiten deze periodes is doorgang in beide richtingen mogelijk. Het verkeer komende vanuit richting Boechout zal via Leliestraat – Wouwstraat – Groenstraat en Mechelsesteenweg worden omgeleid.

Met vragen kan je terecht bij meewerkend ploegbaas Bart Van den Brande, tel. 0496 / 59 96 54, e-mail : bart.vandenbrande@hove.be – www.hove.be .

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto’s (c) Gazet van Hove.