Fitness en welnessclub Fitopia op de Mechelsesteenweg 154 in de gemeente Edegem stelde gisteren hun nieuwste fitnessbeleving voor in aanwezigheid van artistiek bioscoopscherm-talent Koen de Bouw en beweeginspirator Saartje Vandendriessche. Ze zijn de ideale mensen om de nieuwe Cycling Box Velotopia voor te stellen.

Fitopia  Edegem bouwde in navolging van wereldsteden als London, New York, Parijs, Tokyo, Hong Kong en Stockholm als eerste in de Benelux een complete blackbox met ledverlichting die geprogrammeerd mee beweegt tijdens de verschillende programma’s op het grote scherm. 43 toestellen op verschillende etages, aangepaste airco, een scherm van 10 meter breed, superieure beeldprojectoren en Boose-topgeluid maken van deze Cycling Box de hotspot voor sportende leden, seizoensfietsers, … en ook bedrijven.

Sinterklaas Beeldens
Stefaan Beeldens (rechts)

 

Zondag a.s. 18 september tussen 10.00 en 17.00u. tijdens de opendeurdag van Fitopia Edegem is het misschien het ideale moment om deze Cycling Box Velotopia te komen ontdekken en bewonderen. Ook Edegems burgemeester Koen Metsu en de schepen van sport  in Edegem Koen Michiels kwamen de opening gisteren in Fitopia mee infietsen. Ook Uw lokale radio Frekwent was erbij. Onze interviews hoor je zaterdag a.s. in inforadio en de foto’s staan op onze facebookpagina. We hadden ondermeer een korte babbel met Stefan Beeldens van Fitopia Edegem.

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand

Foto’s (c) Reporters