Het evenement “Waarloos Rockt” is een initiatief van Dré De Ceulaer en Alain Frans. Deze prille 60’ers speelden in hun jeugdjaren zalen plat, zoals Jeugdhuis ‘Jogewa’ in Waarloos en Jeugdhuis “Kruispunt” in Edegem.

“Onze kinderen dwepen nu nog steeds met de muziek die wij daar als dj. draaiden,” zegt Dré. “Daarom sloegen Alain en ik de handen in elkaar om met discobar ‘Goe Bezig’ de sfeer van de heerlijke jaren zeventig nog eens te doen herleven.”

Geld euro's

 

De opbrengst van dit evenement schenken Dré en Frans aan ‘Apopo’. Deze non-profit organisatie is voornamelijk actief in diverse Afrikaanse en Aziatische landen. De ratten die door Apopo werden getraind, kunnen landmijnen en tuberculose opsporen. Hierdoor redden zij jaarlijks honderdduizenden mensenlevens.De fuif “Waarloos Rockt” vindt plaats op 17 september in zaal “Berkenhof” in Waarloos. De Clintons nemen het voorprogramma voor hun rekening.

Kaarten kosten vijf euro in voorverkoop en kunnen aangekocht worden bij Dré De Ceulaer via www.klare-wijn.be  of bij Lodi shop, Mechelsesteenweg 32 in Kontich.

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand.

Foto’s (c) Gazet van Hove