De  dames van Hove Sport waren vrij het afgelopen weekend en de reserven oogsten, door het forfait van bezoeker Borsbeek Sport een gemakkelijke 5-0 zege en staan bovenaan het klassement met (12 op 12). De eerste ploeg behaalde een 1-1 gelijkspel na een laat tegendoelpunt van de bezoekers uit Oelegem.

P1030658

Tot een tiental minuten voor tijd viel er weinig te noteren zondag jl. op Hove Sport. De 1 – 0 van Nick De Haes in de 82ste minuut gaf Hove Sport hoop op een 3 punter. Maar die hoop was van korte duur. Een te korte terugspeelbal in de 87ste minuut op Kurt Van Gysel, dwong de Hovese doelman tot een noodzakelijke ingreep … strafschop en De Bie zette de bordjes gelijk (1 -1).

Van de acht gele kaarten die er vielen in de wedstrijd waren er 4 voor elke ploeg. Door dit gelijkspel zakt Hove Sport nu wat weg in de stand en staat op drie punten van leider Pulle, dat nog kan voorbijgestoken worden door VC Mortsel OG, die een match minder gespeeld hebben.

P1030664

Volgende week wacht de dames van Hove een thuiswedstrijd met een mooie affiche tegen Hoogstraten A en trekken de reserven naar het Rivierenhof tegen Tubancia Borgerhout. De eerste ploeg speelt op KRC Emblem wat enkel maar op papier steeds een gemakkelijke opdracht was. Voor Hove Sport blijft het hun zwart beest.

Radio Frekwent duimt alvast voor een succesvol weekend.

P1030657

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand

Foto’s (c) Gazet van Hove.