Dit melden de provincie Antwerpen – Kempens Landschap vzw en de gemeente Edegem

Op de “dag van de trage weg” wordt het nieuwe wandel- en fietspad ten oosten van Hof Ter Linden feestelijk geopend ! Dit pad werd in de maand augustus jl. aangelegd in een partnerschap tussen Kempens Landschap en de gemeente Edegem, met financiële steun vanuit de provincie Antwerpen en in samenwerking met het Agentschap voor Natuur en Bos.

kempens landschap      logo Edegem    logo provincie Antwerpen

Het traject van zo’n 850 meter zorgt voor een mooie en veilige verbinding tussen het centrum van Edegem en Fort 5 en ontsluit een zeer waardevol erfgoedlandschap in de Zuidrand van Antwerpen. Op de dag van de trage weg is iedereen welkom om het resultaat te aanschouwen. Ze komen samen aan het kasteel van “Hof Ter Linden” om 10.00u. Van daaruit vertrekken ze te voet naar het pad om het officieel in te huldigen.

dreef in het bos

Tijdens de wandeling vertellen de eigenaars van Hof Ter Linden jullie graag meer over de toekomstplannen voor het domein. Afsluiten doen ze opnieuw aan het kasteel van Hof Ter Linden met een mini-ontbijt, waarbij heel wat lekkers uit de Zuidrand de revue zal passeren. Alles gaat door op zondag 16 oktober 2016 met vertrek om 10.00u. aan het kasteel Hof Ter Linden – Drie Eikenstraat 3 in Edegem. Wie slim is, komt met de fiets of te voet ! De auto parkeren kan op de parking in de Drie Eikenstraat nabij de kerk. Via een kleine wandeling door de dubbele lindedreef bereik je het kasteeldomein.

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand

Foto’s (c) Gazet van Hove.