Perfecte zaterdag, minder goede zondag, daarmee is het weekeinde van de seniorteams van Hove Sport samengevat meldt onze reporter vanop Hove Sport.

De dames, met heel veel aandacht voor hun T1 trainer Nick, wonnen gemakkelijk met 4 – 1 de topper tegen Schoonbroek. Ze staan nu ruim op kop in het klassement met drie punten voorsprong op Davo Puurs A.

De reserven wonnen van Sp. Burcht met 2 – 0 en blijven, samen met Mortsel, de rangschikking aanvoeren.

chalet Hove Sport

De eerste ploeg heeft de kans gemist om zich te verzekeren van de tweede stek. In een “topmatch” tegen Pulle met veel toeschouwers, zagen we een vrij evenwichtige eerste helft met de betere kansen voor de thuisploeg maar die werden, eens te meer, niet benut. Een twijfelachtige fout op de bezoekende doelman verhinderde de voorsprong. Toen dan Nick De Haes, na de pauze in de 60ste minuut, toch de verdiende 1 – 0 scoorde via de paal, leek de trein vertrokken. Maar het geluk was van korte duur en slechts acht minuten later, met de gelijkmaker met het hoofd van Vermeiren (1 – 1) was alles te herbeginnen. Pulle rook zijn kans, Hove was het noorden kwijt en in de 77ste minuut zette Van Den Eynden de bezoekers in een zetel (1 – 2) met een mooi gekruist schot. Dezelfde speler scoorde nog een keer (1 – 3) wat toch een te zwaar verdict was. Hove Sport blijft dus derde in de rangschikking en krijgt het gezelschap van Oelegem. De leider in het klassement VC Mortsel OG  kon nog verder uitlopen alsook Pulle dat op de tweede plaats nu een bonus heeft van vier punten.