Eens te meer een 9 op 9 voor de  senioren-ploegen het afgelopen weekend in Hove.

De dames zetten met alweer een hoge 0 – 6-score Vrij Arendonk opzij en staan nu in het klassement vijf punten voor op Schoonbroek dat nog een wedstrijd meer heeft gespeeld.

De reserven wonnen met 0 – 3 op S.K. Wilrijk en door het verlies van Mortsel staan ze nu ook op kop.

P1030664

De eerste ploeg van Hove Sport  won uiteindelijk toch wel verdiend bij een stevig en stug Boechout  met een zuinige 0 – 1. In de eerste time en zeker de eerste 35 minuten had Hove veel veldoverwicht en tal van kansen maar kwam het, mede door de sterke match van de thuisdoelman, in extremis opgeroepen na kwetsuur van zijn collega niet tot scoren. Ook Boechout stak af en toe de neus gevaarlijk aan het venster en kort voor rust was de beste kans nog voor de Geel/Zwarten uit Boechout. Ook in de tweede helft bleef het moeilijk voor Hove en pas wanneer Jonas Van Heester binnen de rechthoek foutief werd afgestopt zette Kurt Colman via strafschop de 0 – 1, en tevens eindstand op het bord. Van deze wedstrijd  moet dus vooral de overwinning en de drie punten onthouden worden  zeggen ze in Hove ! Door het eerste verlies met 3 – 0 van leider Mortsel bij Maccabi waar ook Hove Sport enkele weken terug thuis al over struikelde komt Pulle op vier punten en Hove op acht punten van Mortsel in de rangschikking.

Volgende zaterdag ontvangen de dames Ranst A en de reserven City Pirates om 1430u. De eerste ploeg speelt zondag thuis om 1430u., ook tegen City Pirates B.