MORTSEL

Op zaterdag 3 december vindt de jaarlijkse kerstmarkt van Opnieuw & Co plaats van 10.00 tot 18.00 uur in de Kringwinkels van Mortsel, Duffel, Lier, Kontich en Kessel.

Dan puilen de winkels uit van goedkoop kerstgerief dat het afgelopen jaar werd verzameld. Van klassiek tot modern en van eenvoudig tot origineel. En steeds van goede kwaliteit. Glimmende kerstballen, slingers, kerststallen, kerstverlichting met garantie, allerlei decoratie. Tijdens het winkelen, kan men pauzeren met gratis koffie, thee of water. Je kan genieten van een warme chocomelk of glühwein. Voor de hongerigen is er appelstrüdel voorzien. Al dit lekkers voor één euro.

P1040087

Tussen het feestelijk gewoel huppelt de Kerstman rond en deelt gratis pluche uit aan de kinderen. De Kringwinkels zijn voorzien van grote eigen parkings en fietsstallingen. Een bushalte van De Lijn is steeds in de buurt.

De Kringwinkels zijn te vinden op de Borsbeeksebinnenweg 51 in Mortsel, de Hondiuslaan 46 in Duffel, de Grote Steenweg 55 in Kessel (Nijlen), de Antwerpsesteenweg 387 in Lier en de Prins Boudewijnlaan 1 in Kontich.

(EM)

*Meer info: www.opnieuwenco.be – www.facebook.com/opnieuwenco

Foto’s (c) Gazet van Hove.