Naar jaarlijkse gewoonte organiseren stad en OCMW Lier een nieuwjaarsreceptie om samen met de inwoners te klinken op het nieuwe jaar. En dit jaar mag dat zelfs twee keer ! Net zoals vorig jaar ben je welkom op de Grote Markt op zondag 8 januari van 11.00 tot 13.00 uur. Verwacht daar een drankje, veel lekkers en gezelligheid.

P1030506

 

Op zondag 22 januari klinken ze nog eens tijdens een nieuwjaarsreceptie op parking De Laag in Koningshooikt van 11.30 tot 13.00 uur. Gezelligheid troef ook hier, met hapjes en drank aangeboden door de Hooiktse handelaars i.s.m. Dorpsraad Koningshooikt. Iedereen is er van harte welkom.

Voor de inwoners van Lier die na de feesten van hun kerstboom af willen wordt gevraagd om deze tijdig buiten te zetten. Op maandag 9, woensdag 11 en donderdag 12 januari haalt de stad je kerstboom op. Dit gebeurt samen met de gewone afvalophaalronde. Je vindt de datum voor jouw straat in de ophaalkalender. Bomen met pot, aardekluit of versiering worden niet meegenomen. Meer info vindt U op de website van de stad Lier via www.lier.be .

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand.

Foto’s (c) Gazet van Hove