DEURNE

 

In een klein huisje aan de rand van de grote stad knispert er een vuurtje dat gloeit van hartverwarmende verhalen. Wil je je verbeelding vleugels geven, kom dan zeker eens naar Sprookjes op Zondag, want op zondagnamiddag is het Sprookjeshuis in het Deurnese Rivierenhof de ontmoetingsplaats voor gretige oortjes en twinkelende oogjes. Reserveer gauw jouw plaatsje aan de open haard en laat de verhalen tot je spreken.

Het sprookjeshuisje bevindt zich aan de Parkweg. De verhalen zijn bestemd voor kinderen vanaf zes jaar. Kinderen tussen zes en tien moeten worden begeleid. Ook kleine en grote groepen, tot 25 personen, zijn welkom. De vertellingen lopen van 14u tot 15u30. Men dient een kwartier aanwezig te zijn.

(EM)

 

* Kostprijs :  5 euro p.p. Vooraf reserveren is verplicht op het nummer 03 / 324 82 70 of via educatie.antwerpen@provincieantwerpen.be . Meer info op www.provincieantwerpen.be > Sprookjes op Zondag. Het Sprookjeshuis is gesloten op 16 april, 4 juni, 2 juli tot en met 27 augustus en op 17 en 24 december 2017.

Foto’s (c) Provincie Antwerpen.