DEURNE

Provinciaal groendomein “Rivierenhof” en joggen gaan samen als Suske en Wiske of Nello met Patrasche. Onlosmakelijk verbonden : one love. Daarom wordt op zondag 12 februari 2017 om 11.00u. opnieuw het startschot gegeven voor de massaal gesmaakte ‘Rivierenhof Valentijnrun’. Voor de zesde keer al worden er 800 à 1.000 deelnemers verwacht die de winterkou ludiek trotseren met liefdesbetuigingen voor het mooiste park van de Antwerpse metropool. De douches en kleedkamers openen vanaf 9u30. en liggen in Sportpark Ruggeveld.

De Rivierenhof Valentijnrun is een recreatieve, plezante jogging onder begeleiding van ervaren lopers. Je kunt kiezen tussen het parcours van vijf of van tien kilometer. Kom je verkleed in Valentijn-thema of geïnspireerd door de Liefde, dan maak je kans op mooie prijzen. Voor iedereen is er een drankje, een snoepje, een hartverwarmende attentie, veel ambiance en goed gezelschap. Deelname is gratis mits online inschrijving vooraf. Via inschrijving de dag zelf betaal je ter plaatse vijf euro per deelnemer. Schrijf je dus als de pijl van Cupido in op : www.antwerpathletics.be .

P1020970

De Rivierenhof Valentijnrun wordt georganiseerd door de Provinciale Groendomeinen Regio Antwerpen (PGRA) en Antwerp Athletics in samenwerking met district Deurne, partners die niet alleen enthousiasme en knowhow in de strijd gooien maar ook de online inschrijvingen ter harte nemen alsook kleedkamers, douches en begeleiders ter beschikking stellen.

(EM)

*www.facebook.com > Rivierenhof, www.antwerpathletics.be, www.provincieantwerpen.be > Kalender Rivierenhof, www.gezelligbuiten.be

Foto’s (c) Gazet van Hove – coverfoto cross Fort 4 Mortsel.