Beste Fietsersbondlid,

Op de eerste dag van de lente trakteren de Fietsersbond, GRACQ en Bike to Work fietsers over heel het land op een hartverwarmend applaus.
Vorig jaar gaven maar liefst 138 enthousiaste teams tijdens de ochtendspits applaus aan passerende fietsers. Dit jaar willen we het zeker even goed doen !

P1020269

WAAROM ?

De Nationale Applausdag voor fietsers zet fietsen op een positieve manier in de kijker. We motiveren fietsers, doen automobilisten nadenken en stimuleren het beleid om positieve acties op te zetten.

Het is ook een goede gelegenheid om de Fietsersbond in de kijker te zetten, en dankzij de persaandacht bedanken we fietsers op nog grotere schaal.

levensgevaarlijk voor kinderen
levensgevaarlijk voor kinderen

DOE MEE !

Applaudisseren is een eenvoudige actie, die succes garandeert : met weinig mensen of materiaal geef je gemakkelijk een hartverwarmend applaus.

Daarom vragen we aan al onze leden, afdelingen, sympathisanten en bevriende verenigingen om met ons mee te doen.

P1020281

HOE WERKT HET ?

  1. Registreer nu je applausteam. Je kan de informatie over de locatie, partners en woordvoerder later altijd nog aanvullen of wijzigen.
  2. Ga al aan de slag en verzamel minstens 5 personen voor je applausteam, maak gebruik van de affiche, banners en het filmpje, zoek partners, en kies een locatie waar veel fietsers komen !

Ga al aan de slag en verzamel minstens 5 personen voor je applausteam, maak gebruik van de affiche, banners en het filmpje, zoek partners, en kies een locatie waar veel fietsers komen !

Om nog meer slagkracht te hebben kan je ook samenwerken met een afdeling van de Fietsersbond of GRACQ, of met andere verenigingen en organisaties.

P1020280
INFO & INSCHRIJVEN

Wie doet er al mee ? Hoe ga je aan de slag en maak je je actie zichtbaar ? Tips om de pers te benaderen ?

Tips, materiaal en inschrijven: fietsersbond.be/applaus2017

Bij vragen : contacteer laura@fietsersbond.be of tel. 02 / 502 68 51.

Succes !

Vele groeten,
Het Fietsersbondteam

P1020291

Foto’s © Gazet van Hove – foto’s actie in Hove 2016.