Slechts twee wedstrijden dit weekend bij de senior-teams van Hove Sport.

De dames boekten een duidelijk 1 – 4 zege bij Schoonbroek en blijven met een virtuele vijf punten voorsprong op Hoogstraten het klassement aanvoeren.

P1030662

Het negatieve nieuws kwam dit weekend van het 1e elftal. Voor de tweede week op rij verloor de eerste ploeg heren na een weinig inspirerende vertoning. Tegen een niet zo overtuigend Ranst B dat vooral loerde op de counter, werden weer drie punten te grabbel gegooid. Kansen waren er genoeg, maar de afwerking ontbrak compleet. Ofwel werd de mogelijkheid verkwanseld ofwel was er de bezoekende doelman die zeker geen slechte wedstrijd speelde. Toen een kwartier voor tijd El Haddouly dan, van aan de middenstip notabene, helemaal alleen mocht doorgaan, liet hij Kurt Van Gysel kansloos en stond het plots 0 – 1 en dit werd meteen de einduitslag.

Met dit puntenverlies staat Hove Sport ineens op de vijfde stek in de rangschikking na Maccabi. Ook deze plaats geeft zicht op de eindronde maar dan zal er dringend één en ander beter moeten. Met nog verplaatsingen naar, Pulle, Pulderbos en Mortsel voor de boeg, zal het zeker niet makkelijk worden om die eindronde te behalen. En vooral zal er met meer overgave moeten gevoetbald worden bij Hove Sport.

Volgende week spelen de dames op zaterdag thuis tegen Vrij Arendonk en de reserven de topper tegen achtervolger FC Merksem. Bij winst wenkt alvast voor de reserven de kampioenstitel. Op zondag gaat het 1e elftal de 5e plaats en bijhorende eindronde verdedigen op verplaatsing bij K.F.C. Pulle.

chalet Hove Sport

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand

Foto’s (c) Gazet van Hove.