Statiepoweten in team

Op zondag 12 maart 2017 brengt Literatuurkring De Statiepoweten een poëtisch programma met uitsluitend eigen werk. Herman Vermeulen zorgt voor een passende muzikale omkadering. Omwille van het beperkt aantal plaatsen in het Kostershuisje (Kapelstraat 6 Hove) kan je inschrijven voor de voorstelling van 14.00 of 16.00 uur. Verplicht reserveren bij John Volkaerts, e-mail : johnvolkaerts@mail.com . Gelieve bij de reservatie (ten laatste 6 maart) het gewenste uur te vermelden.

Toegang : 4 EUR, over te schrijven op rekening BE16 9796-0853-6474 om je reservatie te bevestigen. Verdere Info : Guido Sel, tel. 0476 / 37 13 63.

statiepoweten hove

Wijngilde Kontich

De Hovese literatuurkring gaat weer eens buiten onze grenzen : de kring kreeg een uitnodiging van de KWB Kontich om daar een kaas- en wijnavond van de plaatselijke wijngilde te animeren. Deze avond gaat door op zaterdag 25 maart 2017 in het KWB-lokaal aan de Magdalenastraat in Kontich en is voor iedereen toegankelijk. Je moet wel vooraf inschrijven.

P1040274

Ook vorig jaar waren De Statiepoweten te gast bij de Wijngilde in Kontich. Het enorme succes dat zij daar hebben geoogst, ligt ongetwijfeld aan de basis van deze nieuwe uitnodiging : hun culturele en literaire achtergrond, hun uitgesproken zin voor humor en hun fijne fantasie maken van dit alles gegarandeerd weer een geweldige avond. En als er dan nog een blokje kaas en een glaasje wijn bij is … Wat moet een mens nog meer hebben ?

Wil je er ook bij zijn ? E-mail : wijngilde.kontich@telenet.be of tel. 03 / 455 63 12.

De Statiepoweten

Foto’s © Gazet van Hove.