De gemeenten Hove en Berlaar werken samen aan de aanwerving van ICT-medewerkers.

Ze zijn op zoek naar twee voltijdse personeelsleden (contract van onbepaalde duur) : één hoofd ICT (niveau Av) en één deskundige ICT (niveau Bv). Er wordt een wervingsreserve van twee jaar aangelegd. In elke gemeente zal één halftijds hoofd ICT en één halftijds deskundige ICT aan de slag gaan.

De gemeente Hove en de gemeente Berlaar willen samen kennis en ervaringen delen en samen leren op vlak van ICT. Beide gemeenten gaan op zoek naar medewerkers met een passie voor hardware, software en netwerkbeheer die het ICT-beleid in goede banen kunnen leiden. Dit impliceert enerzijds een ruime visie op future proof digitale ontwikkelingen en anderzijds een servicegerichte houding naar collega’s en burgers.

vtbkultuur hove

Aanwervingsvereisten

Voor beide functies :

– minstens 4 jaar relevante beroepservaring in overeenstemming met de functiebeschrijving;

– slagen in een selectieprocedure, bestaande uit een maturiteitsgedeelte en een technisch gedeelte (computerproef) en een mondeling gedeelte;

– geschikt bevonden worden voor de functie na een psychotechnisch onderzoek;

– in het bezit van een rijbewijs B.

gemeentehuis Hove

Voor de functie hoofd ICT niveau Av : een masterdiploma of een diploma van het universitair onderwijs of een diploma van het hoger onderwijs van twee cycli dat gelijkgesteld werd met universitair onderwijs.

Voor de functie ICT-deskundige niveau Bv : een bachelordiploma ofwel een diploma van het hoger onderwijs van één cyclus of daarmee gelijkgesteld onderwijs.

De functiebeschrijvingen kan je vinden op de websites van beide gemeenten : www.hove.be en www.berlaar.be .

Aanbod

– bruto geïndexeerde aanvangsmaandwedde niveau Bv 2.365,20 EUR en niveau Av 2.987,26 EUR;

– er kan relevante anciënniteit overgenomen worden;

– fietsvergoeding, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering.

Geld euro's

Schriftelijke kandidaturen indienen bij het college van burgemeester en schepenen, Markt 1 te 2590 Berlaar of per e-mail : personeel@berlaar.be of persoonlijke afgifte (Markt 1). Bij te voegen : curriculum vitae, kopie van diploma en een recent uittreksel uit het strafregister (maximaal drie maanden oud). Ten laatste op 31 maart 2017. De datum van de verzending van de kandidatuur wordt beschouwd als de datum waarop de kandidatuur is ingediend.

logo Hove

Aanwervingsprocedure

Op zaterdag 22 april 2017 wordt er een computerproef afgenomen. De geslaagde kandidaten van deze proef worden uitgenodigd voor een mondeling gedeelte. De drie kandidaten met de hoogste scores zullen worden uitgenodigd om een psychotechnische proef af te leggen.

Heb je interesse en wens je bijkomende inlichtingen ? Neem dan contact op met de personeelsdienst van Berlaar, tel. 03 / 410 19 16 of e-mail : personeel@berlaar.be of de personeelsdienst van Hove, tel. 03 / 460 33 35 of e-mail : personeel@hove.be .

Foto’s (c) Gazet van Hove