Komende zaterdag om 12.30u. is er de laatste match van de competitie van Hove Sport en een gelijkspel op Davo Puurs volstaat dan voor de titel.

Indien Hove Sport toch de boot zou ingaan en Hoogstraten wint, dan komt er een testwedstrijd. De reserven verloren tegen eerste concurrent Hoboken met 0 – 2 maar behouden, met nog drie wedstrijden te gaan, 3 punten voorsprong.

P1030664

De eerste ploeg dan : we zagen een goede eerste helft met de twee beste kansen voor Hove via Redgy Dhondt maar toch ook stevig tegenwerk door de thuisploeg. Wanneer juist voor rust Redgy, ditmaal op links, nogmaals op snelheid voorbij zijn tegenstander gaat, redt de keeper in eerste instantie maar een goed gevolgde Nabil Hajji (vroeg ingevallen voor een gekwetste kapitein Nick De Haes) tikt binnen : een niet onverdiende 0 – 1 ruststand !

De vreugde is, de rust niet meegerekend, echter van korte duur want in de 47ste minuut scoort Schoelynck al de gelijkmaker (1 – 1). In de 55ste minuut staat dan topschutter Tim Herpoel nog maar eens aan het kanon en zet hij met een magistrale vrije trap Mortsel op voorsprong (2 – 1). Zelfde scenario dan voor hen want 5 minuten later knikt Bram De Haes de 2 – 2 op het bord. Er volgende nog kansen voor Randy Vertessen en Redgy en ook Mortsel besluit nog eens op de paal. Met een logische 2 – 2 eindstand in deze mooie derby kunnen we echter tevreden zijn met het oog op mogelijke deelname aan de eindronde. Volgende week spelen we thuis tegen Jong Antwerpen en gaan de reserven zaterdag naar rode lantaarn Brothers United.