Engeland | Verenigd Koninkrijk

Het intergemeentelijk taal- en kunstatelier Zuidrand vzw biedt u de mogelijkheid om in 10 lessen Spaans of Engels te leren, bijvoorbeeld om op vakantie met de inwoners van het vakantieland te kunnen praten. Natuurlijk is het erg leuk om Spaans te kunnen spreken tijdens uw vakantie in Spanje, Zuid-Amerika of in de Caraïben.

‘Do you speak English ?’ Deze vraag hoor je in vrijwel elk land ter wereld. Meer dan 1,5 miljard mensen spreken Engels. Zo’n wereldtaal goed beheersen is zeker een troef. Ga je graag op reis en wil je je in het Engels kunnen behelpen in alle mogelijke situaties ? Dan is deze cursus iets voor jou ! Zowel ‘absolute beginners’ als mensen die hun basiskennis willen opfrissen, zijn in deze cursus welkom. Bovendien is het Engels vaak ook een grote hulp op vakantie bij hotelreserveringen, doktersbezoeken en u verstaanbaar maken tijdens het boodschappen doen. Leer beide talen bij Itaka Zuidrand. Aanvang cursus Spaans vanaf woensdag 26 april : dagcursus om 9.30u. avondcursus om 19.00u. Engels enkel op dinsdag om 9.30u. vanaf 25 april 2017.

Prijs : 100 euro voor 10 lessen. De lessen gaan door in het Itaka gebouw aan de Romeinse Put 2 in Edegem. Meer info vindt U op de website www.itakazuidrand.be of het tel 03 / 457 59 22 of via e-mail naar itaka.zuidrand@gmail.co .

logo Edegem

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand.

Foto’s (c) Gazet van Hove.