Fietsersbond Hove

‘Zo Dichtblij’

HOVE

Neem deel aan de nieuwe campagne ‘Zo Dichtblij’ en doe het hart van onze gemeente kloppen !
De campagne ‘Zo dichtblij’ is bruisend van start gegaan in Hove. Ondertussen zijn er tweeëntwintig handelaars die de actie ondersteunen en de prijzenpot raakt stilaan mooi gevuld. Ook de verenigingen dragen hun steentje bij door tijdens de campagneperiode duurzame activiteiten te organiseren. Zo kan je deelnemen aan een tweedehandsbeurs voor fietsen en buitenspeelgoed van de Gezinsbond, een fietstocht langs duurzame plekjes van de Fair Trade trekkersgroep en de Fietsersbond, een wandeling en zwerfvuilactie van de Natuurvrienden en twee infosessies van de gemeente.

belgerinkel naar de winkel
heet nu “zo dichtbij”

Op onderstaande website vind je de meest recente informatie. Er kunnen namelijk nog steeds handelaars, prijzen en activiteiten worden toegevoegd. De campagne loopt nog tot en met 3 juni.
www.zodichtblij.be .

Foto’s (c) Reporters