Dat de dames van Hove Sport kampioen zijn geworden in de 2e provinciale en de finale gespeeld hebben in de Beker van Antwerpen en dat de beloften van Hove Sport kampioen zijn geworden in hun reeks wist U al als U naar uw lokale radio voor de zuidrand van Antwerpen luistert.

Bij Hove Sport heerst er minder stress om te kunnen voetballen

 

Maar nu maakt ook het eerste elftal een grote kans op promotie naar 3e provinciale en zodoende “de kers op de taart” van een wonderjaar bij onze gemeentelijke voetbalclub. Hove Sport wist zich in de reguliere competitie te verzekeren van de eindronde. En indien men daarin twee confrontaties van twee wedstrijden overleeft is men nu al zeker van een plaats in de 3e provinciale volgend seizoen. In hun 1e confrontatie keken onze Hovese voetballers de Kempenaars van Netezonen in de ogen. In de 1e wedstrijd op het thuisterrein van Hove Sport werd er na 90 minuten niet gescoord en bleef het 0-0. Zondag jl. op Netezonen moest er dus zowiezo een winnaar uit de bus komen. En de dit keer niet zo stille Kempen waren het onze jongens van trainer Robert Van Peer die de wedstrijd wisten te winnen. Bij de rust was het nog 0-0 en moeten we zeggen dat doelman Kurt Van Gysel tot drie maal toe de meubelen kon redden voor Hove Sport. In de 2e helft kwam Netezonen 1-0 voor. Maar toen de motor bij Hove echt aansloeg konden ze nog twee maal scoren en eindstand 1-2.

Hove Sport

 

Zo speelt de Hove Sport morgenavond om 19.00u. op het terrein van Schelle Sport de heenwedstrijd voor een plaats in de 3e provinciale. Alle mensen met een voetbalhart uit Hove zijn welkom om Hove Sport te komen steunen. Radio Frekwent wenst onze lokale voetbalclub alvast erg veel geluk en succes toe.

chalet Hove Sport

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand

Foto’s (c) Gazet van Hove.