Dit jaar op het feestprogramma : barbecue, Koen en de Anderen en Luckas Vander Taelen.

Vrijdag 7 juli : Luckas Vander Taelen

Een boeiende avond met gastspreker Luckas Vander Taelen (schrijver, acteur, theaterman, ex-politicus en journalist) om 20 uur in Da Capo. Na zijn lezing is er tijd voor een babbel en een drankje.

boek Vander Taelen
Zondag 9 juli : Koen en de Anderen en barbecue

Om 10.00 uur heeft eerst de traditionele eucharistieviering plaats in de Sint-Laurentiuskerk. Nadien kan je samen met vrienden en/of familie om 11.00 uur op grasveld naast de speeltuin terecht voor het muzikaal gedeelte met een glaasje bubbels en de barbecue.
Koen Dewulf komt niet met toeters en bellen. Een vijftal gitaren, Koen zelf en gitarist Robbe Malschaert, daar moet het publiek het mee doen. Koen vertelt even sappig als Willem Vermandere of Stef Bos. Koen brengt dit programma niet enkel omdat het publiek die nummers graag hoort, maar ook omdat hij beladen is met een karrenvracht aan respect voor de makers van de liedjes. Eigen liedjes zijn geen doorslagjes van wat anderen maakten, maar echt eigen, persoonlijke nummers.

P1030241
Daarna (rond 13 uur) wordt iedereen verwacht op het terras van de cafetaria van de sporthal voor de traditionele barbecue. Als deelname in de onkosten wordt gevraagd om ter plaatse 5 EUR (drank niet inbegrepen) te betalen. Geef vóór 1 juli een seintje met hoeveel personen je wenst deel te nemen bij Ann Goyvaerts via email : cultuur@hove.be of tel. 03 / 460 33 12. Let op : het terras blijft gesloten tot na het optreden !
Dit alles wordt aangeboden door het gemeentebestuur, de Cultuurraad en de organisatie Vlaanderen feest! ter gelegenheid van 11 juli, Feest van de Vlaamse Gemeenschap.

Vlaamse_vlag