zegt de politiezone HEKLA (Hove-Edegem-Kontich-Lint-Aartselaar)

De lokale politiezone HEKLA bestrijdt samen met en voor jullie de woninginbraken. Dagelijks rijden er extra patrouilles voor de aanpak van diefstal in woningen.

Tijdens de zomermaanden laten veel mensen hun woning achter om te genieten van een deugddoende vakantie, al dan niet in het buitenland. “Inbrekers gaan niet met vakantie. Sterker nog, leegstaande woningen trekken de aandacht van criminelen. Elke HEKLA-inwoner kan een beroep doen op ons gratis aanbod van techno-preventief advies” zeggen ze bij onze politiezone.

inbraak

 

Deze dienstverlening kadert in de preventieve aanpak van diefstallen in woningen en wil de slaagkans op inbraak verkleinen en eventuele schade beperken. Op de preventiepagina ‘Diefstal in woningen’ op de website van de politiezone HEKLA leer je heel wat tips over hoe je uw woning best kan beveiligen bij je afwezigheid. En in de handige brochure ‘Veilig wonen in HEKLA’ staan er ook heel wat tips om uw woning beter te beveiligen. “In elke HEKLA-gemeente hebben we medewerkers in het wijkteam die speciaal opgeleid zijn om deze dienstverlening aan te bieden. Vraag om een afspraak via preventie@politiehekla.be ” zegt men bij onze politiezone.

Ook uw lokale radio Frekwent wenst iedereen een prettige vakantie toe en kijk uit in het verkeer ook op vakantie  want wij verliezen niet graag luisteraars.

p1040907

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand

Foto’s (c) Gazet van Hove.