Wielertoeristenclub “De Lustige Trappers” houdt hun 3e Bone 4 kids day voor een stuk op de Hovese Zomerendfeesten.

Op vrijdag 25 en zaterdag 26 augustus 2017 zijn er in Hove de jaarlijkse zomer-end-feesten en de wielertoeristenclub ‘De Lustige Trappers’ uit Hove koppelt op zaterdag maar ook op zondag hun 3e ‘Bone 4 kids day ‘ voor een deel vast aan deze zomer-end-feesten.

Deze ‘Bone 4 kids day’ is volledig ten voordele van Bone 4 kids of een organisatie die de aandoening congenitale pseudo-artrose die kinderen vaak bij hun geboorte of het 1e levensjaar krijgen mee helpt onderzoeken en verhelpen. “Tijdens de 2e dag van de zomer-end-feesten is iedereen welkom in het C.C. De Markgraaf op het Kerkplein voor een cycling tour van 40 of 70 km” zegt Freddy Smet, de voorzitter van de Lustige Trappers. Inschrijven kan ter plaatse tussen 8.00 en 11.00u en kost 5 euro voor leden en 6 euro voor niet leden die bij hun aankomst alvast kunnen genieten van een gratis ijsje en douchemogelijkheid.

Freddy Smet, voorzitter De Lustige Trappers

Ook zondag zal deze cycling tour starten aan de Markgraaf tussen 8.00 en 11.00u. En bijkomend gaan ze op zaterdag tussen 13.00 en 17.00u. nog op zoek naar ‘De Snelste Mens van Hove’ op een speciale snelheidsfiets en in verschillende categorieën voor de prijs van 2 euro.

Op zondag start er aan De Markgraaf ook nog een gezinshappening over een afstand van 25 km. Alle informatie over deze ‘Bone 4 Kids day’ in de gemeente Hove vindt U op de website www.wtcdelustigetrappers.be

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand

Foto’s (c) Gazet van Hove