Dag van de klant ? Geef Mortsel maar een weekend !

Geef maar toe, op de Dag van de klant trek je met (nog) iets meer plezier naar je favoriete winkels. Al was het maar om te zien met welke verwennerij je opnieuw verrast wordt. In Mortsel gaan ze dit jaar nog een stapje verder. De Unizo afdeling en stad Mortsel slaan samen de handen in elkaar om de eerste editie van het WEEKEND VAN DE KLANT te organiseren op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober 2017. Dubbel verwennerij dus.

Eén ding staat vast, winkelen doe je dat weekend niet alleen. Vanaf 13.00 uur kom je in het winkelcentrum onder meer een murga tegen, een mystery shopper, jongleurs, een streetband en bellenman. Je kan zelfs verrast worden door een rijdende DJ. En dat op zaterdag én zondag.

Het Gemeenteplein staat zaterdag in het teken van kinderanimatie. Of wat dacht je van een houthakkershow mét kinderworkshop ? Zondag haalt Smooth Flavour hun beste covers boven op datzelfde Gemeenteplein. Vanaf 13.30 uur zingen ze er de pannen van het dak.

Een weekend om te noteren dus. Hopelijk tot dan!

Zaterdag 30 september

  • winkels verwennen hun klanten;
  • animatie in het winkelcentrum tussen 13.00 en 17.30 uur;
  • kinderanimatie op het Gemeenteplein tussen 13.00 en 17.00 uur.

Zondag 1 oktober

  • koopzondag commercieel centrum (in de praktijk openen bijna 100 winkels!);
  • animatie in het winkelcentrum tussen 13.00 en 16.30 uur;
  • optreden coverband op het Gemeenteplein tussen 13.30 en 15.00 uur.
  • Foto’s (c) Gazet van Hove.