Komende onderhoudswerken aan de spoorwegen in de gemeente Boechout zullen voor hinder zorgen, verwittigen de mensen van Infrabel .

Infrabel plant van donderdag 2 tot vrijdag 24 november 2017 grondige onderhoudswerken aan de spooroverwegen in de gemeente Boechout. Tijdens het weekend van 10 tot 13 november zijn alle overwegen op de lijn Antwerpen-Lier gelijktijdig toe. Tijdens de weekends is er geen treinverkeer. Er zal geluidshinder zijn, zowel overdag als ‘s nachts.

Infrabel voert de eerste drie weekends van november vernieuwingswerken uit aan spoorlijn 15 in de gemeente Boechout. In de Heuvelstraat zal de houten overweg worden vervangen door een nieuw betonnen exemplaar. De nieuwe overweg zal veel stiller zijn bij gebruik door het wegverkeer. Ook de overweg Vinkenstraat zal van donderdag 2 tot vrijdag 24 november afgesloten zijn net als de overweg Alexander Franckstraat die gesloten zal zijn tussen 2 en 13 november. Er zal wel telkens een omleiding voorzien worden. Alle info vindt je terug op de website van de gemeente Boechout, de website van Radio Frekwent of via www.belgianrail.be/nl. Vanaf 24 november 22.00u. zijn de overwegen opnieuw open voor alle verkeer.

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand

Foto’s (c) Gazet van Hove.