We verkennen het gebied Frijthout op een heel bijzondere manier en maken met sfeervolle lichtjes een wandeling doorheen het landschapspark. De wandeling vertrekt aan feestzaal “Da Capo”, Lintsesteenweg 1a. Daar ontvang je een lichtje en een plannetje. Vanaf daar kan je de wandeling zelfstandig afleggen. Nadien kan je je verwarmen met een kom soep of chocolademelk. De opbrengst van de actie gaat …

We verkennen het gebied Frijthout op een heel bijzondere manier en maken met sfeervolle lichtjes een wandeling doorheen het landschapspark.
De wandeling vertrekt aan feestzaal Da Capo, Lintsesteenweg 1a. Daar ontvang je een lichtje en een plannetje. Vanaf daar kan je de wandeling zelfstandig afleggen. Nadien kan je je verwarmen met een kom soep of chocolademelk.
De opbrengst van de actie gaat naar 11/11/11.
Je kan je inschrijven door een bijdrage te geven van 5 euro per persoon of 12 euro per gezin. Betaling kan via overschrijving op het rekeningnummer BE60 5230 8012 1570. Vermeld hierbij : 11-actie NM of AV en met hoeveel personen je komt. Omwille van praktische redenen vragen we om tijdig in te schrijven, nl. voor 4 november. Ter plekke inschrijven en betalen is ook nog mogelijk.

Wanneer

Prijs

€ 5,00

Basistarief: 5,00 €; gezinstarief: 12,00 €

Contact