Stap mee in deze win-win-situatie : goedkope lokale groene energie voor het zwembad en een investering met rendement voor jou.

Momenteel wordt volop gewerkt aan de vervangingsbouw van zwembad Den Bessem in Mortsel. Het nieuwe zwembad is een intergemeentelijk samenwerkingsverband tussen de stad Mortsel en de gemeenten Borsbeek, Edegem en Hove. Mortsel treedt via het Autonoom Gemeentebedrijf Patrimonium en Vrije Tijd (AGB) op als bouwheer en opdrachtgever voor de vervangingsbouw van het zwembad en ook de exploitatie gebeurt in eigen beheer door het AGB Mortsel.
Op het nieuwe zwembad in Mortsel zullen zonnepanelen worden geplaatst voor de productie van groene stroom. Het AGB werkt hiervoor samen met energiecoöperatie ZuidtrAnt cvba. En jij kan mee investeren.

Hoe werkt het ?

ZuidtrAnt werkt volgens het principe van burgerparticipatie. Burgers investeren door een aandeel te kopen en krijgen een dividend uitgekeerd wanneer de coöperatie winst maakt. Op die manier word je lid van de burger
coöperatie en kan je mee beslissen in de algemene vergadering over toekomstige duurzame investeringen. Iedereen kan tot tien aandelen aankopen, waarbij inwoners van Mortsel, Borsbeek, Hove en Edegem voorrang hebben voor dit project tot 31 januari 2018. Een aandeel kost 100 EUR. Je krijgt een mooie belastingvermindering van 45 EUR per aandeel. ZuidtrAnt geeft je hiervoor een fiscaal attest dankzij de Tax Shelter voor startende ondernemingen. Net zoals bij alle andere aandelen loopt de investeerder het risico om geheel of gedeeltelijk het geïnvesteerde bedrag te verliezen.

Interesse ?

Ga naar onderstaande website voor meer informatie over dit aandeel en klik op de knop ‘aandeel kopen’. Je kan ook een aandeel aankopen voor vrienden en familie, een mooi cadeau voor een duurzame toekomst. Met verdere vragen kan je mailen naar info@zuidtrant.be – www.zuidtrant.be .

Foto’s (c) Gazet van Hove.