Op zaterdag 2 december 2017 organiseert Opnieuw & Co een kerstmarkt in alle vijf haar filialen. De kerstmarkt gaat door van 10.00 tot 18.00 uur in Mortsel, Duffel, Lier, Kontich en Kessel. De winkels worden dan ingericht met honderden budgetvriendelijke kerstspulletjes die het afgelopen jaar verzameld werden. Glimmende kerstballen, slingers, kerststallen, kerstverlichting met garantie, allerlei decoratie… Van klassiek tot modern en van eenvoudig tot origineel. En steeds van goede kwaliteit ! Bovendien deelt de kerstman in onze megastores gratis pluche uit aan de kinderen.

Even een pauze nodig tijdens het winkelen ? Voor één euro geniet je van een glaasje glühwein, een kop chocolademelk of soep of een stuk kerstrol. Bezoekers die de ingevulde bon uit de papieren nieuwsbrief of van op de website meebrengen, mogen onder het motto ‘kies een kop en warm je op’ een kop kiezen en die gratis laten vullen met warme chocolademelk of verse soep. Achteraf mogen ze hun gekozen kop mee naar huis nemen.

Onze Kringwinkels zijn voorzien van grote eigen parkings en fietsstallingen. Ook met het openbaar vervoer zijn onze winkels steeds gemakkelijk bereikbaar.

Over vzw Opnieuw & Co

 Opnieuw & Co is een kringloopcentrum dat herbruikbare goederen opnieuw in omloop brengt aan zachte prijzen. Het gaat dan om producten zoals meubelen, kleding, huisraad, boeken, speelgoed, elektro en fietsen. De vzw werd in 1995 in Lier opgericht door stichter en directeur Koen Goemans. Ondertussen groeide Opnieuw & Co uit tot een grote organisatie met meer dan 400 werknemers en winkels in Lier, Duffel, Mortsel, Kontich en Kessel. Het multiculturele bedrijf zorgt er niet enkel voor dat tweedehands creatief, leuk en ecologisch wordt, maar zet ook in op sociaal verantwoord ondernemen. Zo creëert Opnieuw & Co kansen voor tewerkstelling voor laaggeschoolden en langdurig werklozen.

Winkelvestigingen Opnieuw & Co :

Ma. tot zat. van 10.00u. tot 18.00u.

Opnieuw & Co vzw, Grote Steenweg 55, 2560 Kessel (Nijlen)

Opnieuw & Co vzw, Hondiuslaan 46, 2570 Duffel

Opnieuw & Co vzw, Borsbeeksebinnenweg 51, 2640 Mortsel

Opnieuw & Co vzw, Antwerpsesteenweg 387, 2500 Lier

Opnieuw & Co vzw, Prins Boudewijnlaan 1, 2550 Kontich

Ma tot vrij van 9.00u. tot 13.00u.

Outletshop De Kilomeet, Vredebaan 77, 2640 Mortsel

www.opnieuwenco.bewww.facebook.com/opnieuwenco

Foto’s © Gazet van Hove.