Nu het einde van het jaar stilletjesaan in zicht komt, komt ook Music For Life er weer aan. De vorige jaren organiseerden we vanuit De Tuimel ‘Achteruit For Life’, waarbij we enthousiast achterwaarts wandelden van Hove naar De Schorre in Boom (waar Music For Life toen zijn tenten opsloeg).

Aangezien het Music For Life centrum zich dit jaar in domein Puyenbroeck bevindt, en het zelfs voor onze enthousiaste benen wat te ver is om achterwaarts tot daar te stappen (want 45 kilometer…) hebben we gezocht naar een waardig alternatief. Dit hebben we ook gevonden!

We organiseren dit jaar op zondag 17 december ‘Spaghetti For Life’. Iedereen is van harte welkom om die dag in De Tuimel in Berchem spaghetti te komen eten (om 12u, 14u of 18u). Je moet zelf niet koken, je kan De Tuimel eens van binnen bewonderen én je steunt er onze actie mee! Geen reden dus om niet te komen! Het is ook mogelijk om spaghettisaus te bestellen en die te komen afhalen.

Tegelijk lossen we ‘Achteruit For Life’ niet: we gaan die dag ook de 45 km vanuit De Tuimel naar domein Puyenbroeck achterwaarts wandelen, weliswaar op een loopband die in de inkom van De Tuimel zal staan. Heb je dus geen tijd om die dag langs te komen, dan kan je ons hiervoor sponsoren. Heb je zin om een stukje achterwaarts te wandelen, mag je ook altijd langskomen. Voor wat sfeerbeelden van de voorbije jaren : https://stubru.be/musicforlife/achteruitforlife

Alle informatie over onze acties en de coördinaten om in te schrijven of te sponsoren vind je via https://detuimel.be/spaghettiforlife.html.

Meer informatie over De Tuimel vind je op www.detuimel.be.

We kijken uit naar jullie reacties !