Knuffelturnen in Hove

Knuffelturnen is een plezierige manier van bewegingsopvoeding voor peuters en kleuters, samen met één van hun (groot)ouders. Naast de relatie tussen kind en (groot)ouder staat hierbij het speelse bewegen, het voelen, het genieten en het ontspannen centraal. Via speelse ontspannings- en behendigheidsoefeningen krijgen de kinderen en de (groot)ouders de gelegenheid om in een vertrouwde sfeer samen te bewegen. De band tussen (groot)ouder en kind zal hierdoor versterkt worden en geeft het kind meer zelfvertrouwen. Dit alles gebeurt onder deskundige begeleiding.

De volgende reeks knuffelturnen voor kleuters tussen 2 en 4 jaar samen met een (groot)ouder gaat door in de judozaal van het Sportpark in Hove op vier zondagvoormiddagen van 11.00 tot 12.00 uur. De reeks start in februari. De juiste data zijn nu nog niet gekend. Prijs : 35 EUR (leden), 45 EUR voor niet-leden, inclusief verzekering. Bekijk foto’s van een vorige reeks op onderstaande website. Inschrijven en info : Chris Vyvermans, Molenstraat 15 Hove, tel. 0498 / 33 25 46 of email : knuffelturnen@gmail.com .
www.gezinsbondhove.be.