Neerdorpen Klassiek op 25 januari om 20.15 uur in de kapel van Cultuurpunt Altena in Kontich.
In 2018 hernemen we met barokmuziek. Teleman, Vivaldi, Bach, Händel, … Meesterwerken uit het begin van de 18de eeuw sieren de rentree van NeerdorpenKLASSIEK! 2017-2018 na de winterstop. De stemmige Altenakapel is er het gepaste decor voor.
Het trio Clé bestaat uit :  Ann Van Hecke – cello, Arie van der Beek- hobo en Dieter Van Handenhoven – clavecimbel

Wanneer hoboïst Arie van der Beek, celliste Ann Van Hecke en clavecinist Dieter Van Handenhoven samen op de planken staan, ontstaat een hemels mooi vuurwerk.

In het programma ‘Barokke Parels’ brengt dit trio u meesterwerken uit het barokke kamermuziekrepertoire dat voor de hobo werd geschreven. Onder meer Händel, Telemann en Bach passeren daarbij de revue. De hobo vervult een solistische rol, terwijl hij wordt bijgestaan door de basso continuo, bestaande uit clavecimbel en cello. Daarnaast wordt ook spetterende muziek van Vivaldi, voor cello en clavecimbel, gebracht. En de clavecimbel schittert in een suite van Rameau. Kenmerkend aan dit trio is dat men opteert voor het gebruik van moderne instrumenten.

De musici trachten het rijke klankenpalet van hun instrumenten in een harmonieuze balans te brengen met aandacht voor stijl en karakter.

Dit gegeven in combinatie met de ruime professionele ervaring en verbondenheid van deze drie musici, zorgt voor een onvergetelijk

Ticket 14,00 € (-26 : € 5,00 )
De reservatie is definitief na overschrijving op rekeningnummer 363-0019893-48 op naam van Orfeoproducties .Vermelding van ‘datum van het concert en aantal personen’. Voor meer informatie en tickets kunt u ook terecht bij de cultuurdiensten van Aartselaar, Borsbeek, Edegem, Hove, Kontich, Lint of Mortsel .
Reservaties via Orfeo producties – tel. 03 / 449 16 87 – info@orfeo.be