5 duurzame en gezonde kooklessen op : dinsdagen 20 maart, 17 april, 22 mei, 19 juni en 18 september 2018
20 maart 2018 : verrassende groenten
We gaan aan de slag met enkele uitdagende recepten waari groenten en fruit centraal staan.
17 april 2018 : vleesvervangers en meer
We werken met enkele vleesvervangers die er te vinden zijn en bereiden ook insecten.
22 mei 2018 : DIY – Do It Yourself
Vele producten kopen we meestal kant-en-klaar aan. Vandaag niet, we maken het zelf !
19 juni 2018 : Pluk je buurt
We gaan op zoek naar wilde kruiden, bloemen en bessen in de buurt om enkele smakelijke gerechten mee te maken.
18 september 2018 : Bewaren en inmaken
Aan de slag met weckpotten en groenten. We fermenteren of maken groenten en fruit in om deze thuis lang te kunnen bewaren.
Geschikt voor de beginnende en geoefende kok ! De lessen gaan telkens door van 19.30u. tot 22.30u.
Kostprijs : 75 euro voor de lessenreeks, inbegrepen :
- 5 avonden met ingrediënten
- Begeleiding door een gemotiveerde lesgever
- Documentatie met achtergrondinformatie en recepten
- KWB ledenverzekering en ledenvoordelen
Meer informatie en inschrijvingen bij : filip.lelie@kwb.be – www.kwb.be/hove .
Foto’s © Gazet van Hove.