Jeugdboekenmaand in de Hovese bib : iedereen wetenschapper !

Jeugdboekenmaand ‘Eureka! Wetenschap & techniek’

It’s Magic !

Show door goochelaar Barry. Deze goocheltrucs zag je nog nooit. Goochelaar Barry zorgt voor een uur entertainment vol humor en interactie. Komt dat zien ! Op 7 maart om 15.00 uur in De Markgraaf (zaal Hélène Van Dijck). Gratis. De plaatsen zijn beperkt. Reserveer je plekje via bibliotheek@hove.be of aan de balie van de bib.

Bibster: tabletspel voor gezinnen

Volkssterrenwacht Urania Hove

Wat weet jij van wetenschap en techniek ? Zoek de antwoorden in boeken, los de vragen op met behulp van de tablet en ga naar huis als een echte kenner. Elke woensdagnamiddag en zaterdagvoormiddag in maart voor gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar. Gratis. Er zijn vier tablets beschikbaar in de bib. Meld je aan bij de balie.

Hovese klassen op bezoek

Bekende jeugdauteurs vertellen hun avonturen aan kinderen van de tweede en derde graad van de lagere school. De jongste kinderen worden getrakteerd op feestelijke activiteiten in onze bibliotheek zelf.
www.hove.bibliotheek.be

Foto’s (c) Gazet van Hove