Nacht van de Geschiedenis in Hove : ‘Religie’

Op dinsdag 20 maart is het de Nacht van de Geschiedenis. Deze activiteit wordt dit jaar in de Sint-Andrieskerk in Antwerpen door zeven Davidsfonds-afdelingen samen georganiseerd. Voor elk onderdeel waaraan je wenst deel te nemen, moet je je inschrijven. 

Programma : vanaf 15.00 uur : onthaal met koffie en thee, 15.30 uur : ‘De mens en zijn goden, God en zijn mensen’ door Rudi Mannaerts (8/10 EUR), 17.15 uur : broodjesmaaltijd (vrijblijvend, 10 EUR, vooraf inschrijven is verplicht), 18.30 uur : gegidste rondleiding in de kerk (vrijblijvend, 5 EUR, vooraf inschrijven is verplicht).

Wie zich ingeschreven heeft voor de broodjesmaaltijd en/ of de gidsbeurt ontvangt hiervoor een ticket bij het onthaal. Inschrijven kan tot 12 maart bij Lieve Duffeler (lieve.duffeler@skynet.be , 0477 / 41 79 29). Je deelname is definitief na ontvangst van de betaling op rekening BE96 9794 2476 3005 met vermelding ‘Nacht van de Geschiedenis’, het aantal personen, cultuurkaartnummer, ‘broodjesmaaltijd ja/neen’ en ‘rondleiding ja/neen’. www.hove.davidsfonds.be .

 

Foto’s © Gazet van Hove.