Toneel ‘De Caraïbische zee’

Mie en Nicole delen een kamer in het ziekenhuis. Ze zijn op veel vlakken elkaars tegenpool en toch ontstaat tussen hen een hechte vriendschapsband. Het ziekenhuispersoneel, de bezoekers en familieleden lopen ondertussen in en uit de kamer terwijl beide vrouwen noodgedwongen aan hun bed gekluisterd blijven. De dialogen tussen beide vrouwen zijn ontroerend, grappig en onthullen hoe ze in het leven staan. Maak kennis met hun angst, verveling, hoop, opstandigheid en berusting. Maar ook met hun dromen, verlangens, gemiste kansen en samen op reis te gaan naar exotische bestemmingen. Bezoekers en personeel zorgen voor verstrooiing, met soms hilarische, dan weer ontroerende bezoekjes.

Spelen mee : Greet Verbruggen, Annik Hellings, Jan Dewilde, Zoë Van Gompel, Lina Van de Mierop, Mark Raats, Carine Raes, Hanne Thiré, Sofie Adriaensens, Marc Seghers, Wim Wolfs, Ingrid Van De Vreken, Gerard Trips, Els Verbraeken en Marion. Algemene leiding van het ziekenhuis : Luc De Wit.

Wie wil er mee op donderdag 15 of vrijdag 16 maart om 20.30 uur naar zaal Walpurgis, Deurneleitje 6 in Mortsel ? Andere dagen zijn ook mogelijk : donderdag 22, vrijdag 23, zaterdag 17 en 24 maart. Reserveren kan zolang er kaarten zijn via Bert en Bea De Wit-Carsauw (beacarsauw@hotmail.com of 03 / 458 44 61). Kaarten zijn beperkt en ter plaatse te betalen aan 10 EUR. www.vredewijk.be .

Foto’s © Gazet van Hove.