« Vorige
 
Volgende »

Vision Fotokring Hove

Deze nieuwe Hovese vereniging is actief sinds 1 februari en brengt een totaal onbestaand nieuw concept onder het motto ‘Fotografie van A tot Z – van, met en voor mensen’ en dit ten dienste van de inwoners van Hove en omgeving.

Geen lidgeld, geen verplichtingen. De fotokring organiseert gratis fotografiecursussen, workshops, uitstappen, exclusieve fotoshoots, fotoreportages en veel meer. Dit alles onder begeleiding van adviseurs uit scholen, middenstand, kunstacademie, … die het doen en laten bijsturen vanuit hun eigen expertise.

De fotokring zal zijn kinderjaren doorbrengen in een omgebouwde privéwoning. Alle faciliteiten zijn aanwezig om degelijk werk te verrichten. In maart organiseren zij bijvoorbeeld een gratis studio fotoshoot voor communicanten 2018, waarbij de ouders een actieve rol zullen spelen in de fotostudio.

Interesse ? Stuur dan vrijblijvend een mailtje naar communie2018@visionfotokring.be en zij laten je alle details tijdig weten.

Vision fotokring Hove is lid van het Centrum voor Beeldexpressie (CVB) en ook een afdeling van vtbKultuur, waardoor de werkradius sterk wordt vergroot.

Contact : Lintsesteenweg 217 in Hove, e-mail : info@visionfotokring.be .

Lid worden ? Mail naar lidworden@visionfotokring.bewww.visionfotokring.be . www.facebook.com/Visionfotokring-Hove-199601910598393/

 

Foto’s © Gazet van Hove.