Boomplantactie in natuurgebied De Reukens

AARTSELAAR – Zondag 11 maart organiseren de gemeente Aartselaar, Velt Aartselaar, Natuurpunt Aartselaar en het Agentschap voor Natuur & Bos een boomplantactie in De Reukens. Iedereen is vanaf 10.00 uur welkom om een handje toe te steken.  Er worden 1.800 bomen aangeplant.

Natuurpunt Aartselaar is aanwezig met een info- en knutselstand. Kinderen kunnen hier gratis kleine bijenhotelletjes maken. Leden van Natuurpunt en Velt bieden een helpende hand aan bij het aanplanten. ANB zorgt voor schoppen en materiaal om mee aan de slag te gaan. En de Koninklijke Katholieke Muziekvereniging ‘De Xaverianen’ moedigt de deelnemers aan met een vrolijk deuntje om 12.30u.

Om 13.00 uur geeft burgemeester Sophie De Wit een speech en plant ze ook zelf een boom. Ook voor een babbel en een glaasje kan je zondag terecht op deze boomplantactie in de gemeente Aartselaar tussen 10.00 en 15.00u. Plaats van afspraak aan de ingang van De Reukens via de kleine asfaltweg tegenover Café Belle Vue. Wegens weinig of geen parkeermogelijkheden wordt gevraagd om zoveel als mogelijk te voet of met de fiets te komen.

Radio Frekwent – www.frekwent.be .

Foto’s © Gazet van Hove.