“Fan van Hove” trekt de Vredewijk in

Op zaterdag 24 maart e.k. loopt ‘Fan van Hove’ (= CD&V, O-VLD en onafhankelijken) een laatste keer de deuren plat met zijn deurhangers. De Vredewijk sluit onze reeks wijkbezoeken af. We gingen zo vijf keer op stap met onze deurhangers op maat van de wijk. Deze deurhangers worden op voorhand gehangen met enkele resultaten en bijhorende vragen erop die ons opvielen uit onze enquête van begin 2017. Zaterdag 24/3 tussen 10.00 en 12.00u. pikken we ze terug op bij de Vredewijkers en gaan het gesprek aan over hun wijk en Hove.

Volgende straten staan op ons programma :

Beekhoekstraat

Albrecht Rodenbachstraat

Guido Gezellestraat

Hugo Verrieststraat

Jan Frans Gellyncklaan

Jozef Mattheessensstraat

Kasteelstraat

Verbindingsstraat

We kwamen zo al aan een hoop ideeën die we de volgende weken mee verwerken in ons programma voor Hove en op maat van elke wijk. Tussen mei en oktober trekken we dan terug de wijken in met een aangepaste versie van onze pannenkoekenmobiel. 

 

Vriendelijke groet,

Wim Bollaert

Voorzitter Fan van Hove

 

Foto’s (c) Gazet van Hove