De jaarlijkse zomermarkt van Opnieuw & Co zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 21 april op het terrein van Kaffée Allée in Edegem. De Kringloopwinkel werkt samen met de zomerbar om een groter assortiment aan zomerspullen aan te kunnen bieden. De animatie en catering wordt verzorgd door de zomerbar.

Met Opnieuw & Co begint je zomer dus al eind april, met een groot aanbod aan betaalbare zomerartikelen. Of je nu nog op zoek bent naar een tuintafel, parasols, picknickmanden en een hangmat voor een relaxerende zomerdag, of eerder naar rollerblades en opblaasbaar speelgoed voor een actief dagje, op de zomermarkt vind je het allemaal!

De animatie, hapjes en drankjes zullen voorzien worden door Kaffée Allée. Met de bon in de nieuwsbrief van Opnieuw & Co (zowel de digitale als de papieren versie) kan je bovendien een gratis ijsje komen kiezen om alvast wat af te koelen. Want van zo veel zomerspulletjes aan zulke kleine prijsjes, daar zou iedereen het warm van krijgen…

Wie samen met Opnieuw & Co wil komen zomeren, kan parkeren bij de Kilomeet (Vredebaan 71) en de ingang nemen via het geefpunt (door de poort waar borden van AGFA aan bevestigd zijn), of kan zijn auto achterlaten op de parking van Kaffée Allée in de Fort V-straat.

Over vzw Opnieuw & Co

Opnieuw & Co is een kringloopcentrum dat herbruikbare goederen opnieuw in omloop brengt aan zachte prijzen. Het gaat dan om producten zoals meubelen, kleding, huisraad, boeken, speelgoed, elektro en fietsen. De vzw werd in 1995 in Lier opgericht door stichter en directeur Koen Goemans. Ondertussen groeide Opnieuw & Co uit tot een grote organisatie met meer dan 400 werknemers en winkels in Lier, Duffel, Mortsel, Kontich en Kessel. Het multiculturele bedrijf zorgt er niet enkel voor dat tweedehands creatief, leuk en ecologisch wordt, maar zet ook in op sociaal verantwoord ondernemen. Zo creëert Opnieuw & Co kansen voor tewerkstelling voor laaggeschoolden en langdurig werklozen.

Winkelvestigingen Opnieuw & Co :

Ma. tot zat. van 10.00u. tot 18.00u.

Opnieuw & Co vzw, Grote Steenweg 55, 2560 Kessel (Nijlen)

Opnieuw & Co vzw, Hondiuslaan 46, 2570 Duffel

Opnieuw & Co vzw, Borsbeeksebinnenweg 51, 2640 Mortsel

Opnieuw & Co vzw, Antwerpsesteenweg 387, 2500 Lier

Opnieuw & Co vzw, Prins Boudewijnlaan 1, 2550 Kontich

Ma. tot vrij. van 9.00u. tot 13.00u.

Outletshop De Kilomeet, Vredebaan 77, 2640 Mortsel

www.opnieuwenco.bewww.facebook.com/opnieuwenco.

 

 

 

 

 

 

Foto’s (c) Gazet van Hove.