Hove

Vakantie betekent speeltijd ! De animators staan elke dag klaar met een gevarieerd programma : een bosspel, één tegen allen, estafette, sporten, … Je kan een spel of activiteit zo gek niet bedenken of ze spelen het. Daarnaast is er volop ruimte en tijd om vrij te spelen.

Alle kinderen van 6 tot en met 14 jaar zijn welkom op het speelplein. Ze verzamelen in de grote zaal van het Sportpark. Doorheen de dag wordt er gebruikgemaakt van de lokalen onder het terras van de sporthal. Een dag op het speelplein kost 5 EUR. Voor een tienbeurtenkaart betaal je 40 EUR. Na-opvang (van 17.00 tot 18.00 uur) kost 1 EUR. Wanneer je inschrijft tot één week vóór aanvang van het speelplein (tot 22 juni), betaal je voor een speelpleindag 4 EUR. Het speelplein is open van 2 juli tot en met 20 juli, van 30 juli tot en met 17 augustus en van 27 tot en met 31 augustus. Op 15 augustus is het speelplein gesloten. De werking start ’s morgens om 9.00 uur en loopt tot 16.00 uur. Kinderen zijn welkom vanaf 8.00 uur en kunnen opgehaald worden tussen 16.00 en 17.00 uur.

Uitstappen

De jeugddienst is volop bezig met het uitzoeken van onvergetelijke daguitstappen. De uitstappen worden zo snel als mogelijk bekendgemaakt. Belangrijk : inschrijven voor uitstappen is verplicht !

Inschrijvingen

Vanaf 16 april kan je inschrijven voor de zomer via de webshop. Met vragen kan je terecht bij de jeugddienst.

https://hove.recreatex.be .

Foto’s © Gazet van Hove.