4 jaar Kringloopgeluk bij Opnieuw & Co.

Vier jaar geleden opende Opnieuw & Co vzw een filiaal aan de Prins Boudewijnlaan 1 in Kontich. De cijfers bewijzen dat deze winkel een megasucces is geworden. Zo ontvingen we in Kontich het afgelopen jaar wel 61.090 klanten die herbruikbare goederen een tweede thuis gaven. De winkel werd de afgelopen jaren zelfs zo populair dat hij in november 2017 uitgebreid werd en daardoor dubbel zo groot werd.

In Kontich gaat de voorkeur duidelijk uit naar textiel. Maar dat wil niet zeggen dat dit het enige is waar klanten voor komen. Het aanbod in onze winkels is zeer groot. Van fietsen, boeken, kleding, speelgoed, huisraad en meubelen tot elektro waar 1 jaar garantie op wordt gegeven.

Toen de winkel in Kontich haar deuren 4 jaar geleden opende, stonden er 12 medewerkers klaar om de klanten verder te helpen. Ondertussen staan er wel 24 medewerkers paraat om iedere dag de winkelbelevenis compleet te maken voor elke klant.

Op 7 april staat het Opnieuw & Co-personeel niet alleen klaar om klanten te helpen, maar ook om iedereen te bedanken. Wij trakteren alle bezoekers op een glaasje cava of fruitsap en lekkere hartjeswafels. Daarnaast krijg je 10% korting op alle goederen. Kom zeker langs en vier met ons mee!

De winkel is open van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur.

2017 bij Opnieuw & Co Kontich in cijfers

Aantal klanten 61.090
Aantal verkochte stuks 282 295
Aantal personeelsleden 24
Best verkochte product Textiel

 

*****************

Over vzw Opnieuw & Co.

Opnieuw & Co is een kringloopwinkel die herbruikbare goederen opnieuw in omloop brengt aan zachte prijzen. Het gaat dan om producten zoals meubelen, kleding, huisraad, boeken, speelgoed, elektro en fietsen. De vzw werd in 1995 in Lier opgericht door stichter en directeur Koen Goemans. Ondertussen groeide Opnieuw & Co uit tot een grote organisatie met meer dan 400 werknemers en winkels in Lier, Duffel, Mortsel, Kontich en Kessel. Het multiculturele bedrijf zorgt er niet enkel voor dat tweedehands creatief, leuk en ecologisch wordt, maar zet ook in op sociaal verantwoord ondernemen. Zo creëert Opnieuw & Co kansen voor tewerkstelling voor laaggeschoolden en langdurig werklozen.

Winkelvestigingen Opnieuw & Co. :

Ma tot zat van 10.00u. tot 18.00u.

Opnieuw & Co vzw, Grote Steenweg 55, 2560 Kessel (Nijlen)

Opnieuw & Co vzw, Hondiuslaan 46, 2570 Duffel

Opnieuw & Co vzw, Borsbeeksebinnenweg 51, 2640 Mortsel

Opnieuw & Co vzw, Antwerpsesteenweg 387, 2500 Lier

Opnieuw & Co vzw, Prins Boudewijnlaan 1, 2550 Kontich

Ma. tot vrij. van 9.00u. tot 13.00u.

Outletshop De Kilomeet, Vredebaan 77, 2640 Mortsel

www.opnieuwenco.bewww.facebook.com/opnieuwenco

Foto’s (c) Gazet van Hove.