Informatie aan gemeenteraadsleden

Hove

Raadslid Jos Peeters (CD&V) is bezorgd over de gang van zaken in de gemeenteraad. Hij vond dat er onvoldoende informatie aan de gemeenteraadsleden wordt gegeven. “Er werden ons drie punten bezorgd zonder enige toelichting. Gelukkig kregen we woensdag nog een extra toelichting voor twee van die drie punten. Er zijn nog zeven maanden (4 gemeenteraden) voor de gemeenteraadsverkiezingen. In de richting van de besluitvorming moeten we een aantal afspraken maken. De agenda op tijd bezorgen, de diverse elementen van het huishoudelijk reglement respecteren, de democratische besluitvorming respecteren” aldus Peeters.

Burgemeester Koen Volckaerts (N-VA) antwoordde : “We zullen ons best doen !”

Incident gesloten.

in oktober zijn er gemeenteraadsverkiezingen

Foto’s © Gazet van Hove.