Mortsel-Dorp Concerten : en zingen maar !

Dag allemaal, nadat we genoten hebben van het Cosy Brass Quartet, en vervolgens internationaal van piano (Hiromi Shimomura) en viool (Martin Landzettel), bieden wij jullie binnenkort een totaal ander programma aan.

Ons lustrumseizoen 2017-2018 eindigt namelijk met heerlijke koorklanken. Op zondag 22 april om 15.00 uur brengt het koor VocAnt je een programma dat de naam “O, what a wonderful world !” draagt. Dit vocaal ensemble werd in 1991 opgericht door bezieler-dirigent Philippe Poot, momenteel directeur van de Gemeentelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans in Wuustwezel. Met enthousiasme verkent het ensemble allerlei stijlperiodes. De groep bestaat uit een 25-tal zangers en zangeressen, allen amateurs met een passie voor koormuziek. Zij worden aan de piano begeleid door Johan De Lombaert, die in zijn carrière heel wat facetten van het muzikale leven doorliep : leraar aan verscheidene muziekacademies en Europese scholen, medewerker bij Radio 3 (nu Klara) en bij Koor en Stem.

Ilse Van der Aa, onze vaste presentatrice, zal het geheel weer met poëzie omweven. Het wordt een swingend programma, met veel bekende namen uit binnen- en buitenland : Neefs, Piazzolla, Aznavour, Duke Ellington, Michael Jackson en zelfs de Muppet Show zal niet ontbreken.

Noteer de datum : zondag 22 april 2018 om 15.00 uur (deuren 14.30 uur). De plaats: de St.-Benedictuskerk, Mortsel-dorp. De prijs : V.V.K. : 10 euro door overschrijving op BE36 7380 3925 2181. Cash betalen kan je bij : Jean Verslype, Rubensstraat 54 b, 2640 Mortsel. Je kan ook bij Jean reserveren per mail : jean.verslype1@telenet.be   . Aan de kassa zonder reservering : 12 euro. We hopen met velen te genieten van het mooie programma dat VocAnt ons zal serveren. Na het concert heffen we een tipje van de sluier op over 2018-2019. Je kan zoals steeds nakaarten bij een gratis drankje en een hapje. Tot dan !

Foto’s (c) Gazet van Hove.