Jeugdraad Hove presenteert : Lentefilm in de gebouwen van Urania

Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be !

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert jeugdraad Hove een filmnamiddag voor kinderen van 6 tot 12 jaar. De activiteit start met een rondleiding in de gebouwen van de sterrenwacht. Nadien verzamelen we in het auditorium voor een film in thema. Deelnemen is gratis. De leden van de jeugdraad zorgen voor een vieruurtje. Je plaatsje reserveren is verplicht! Inschrijven kan vanaf 9 april in de webshop …

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert jeugdraad Hove een filmnamiddag voor kinderen van 6 tot 12 jaar. De activiteit start met een rondleiding in de gebouwen van de sterrenwacht. Nadien verzamelen we in het auditorium voor een film in thema. Deelnemen is gratis. De leden van de jeugdraad zorgen voor een vieruurtje.
Je plaatsje reserveren is verplicht! Inschrijven kan vanaf 9 april in de webshop van de gemeente. Wees snel, want er zijn maar 40 plaatsen.

Wanneer : di 1 mei 2018 van 13.30 tot 16.00 uur

Prijs : Gratis

Waar : Volkssterrenwacht Urania vzw

Jozef Mattheessensstraat 60, 2540 Hove

Tickets

Contact : jeugd@hove.be

Foto’s (c) Gazet van Hove.