GRATIS BASISCURSUS FOTOGRAFIE MODULE 1

Korte historische duiding + werking camera – registratie van beelden in uw camera + regelingen in en op uw camera hiervoor – sensorgrootte + kwaliteitsverschillen – indicatoren beeldkwaliteit – pixels ? dpi ? Bits ? Bitdiepte ? – Welke foto wil ik maken en welke regelingen stelt een camera hiervoor ter beschikking – de compositie van een beeld – cameraregelingen scherpstellen (autofocus <=> handmatig scherpstellen / scherpstelpunten/ scherpstelstanden op de camera ) – cameraregelingen lichtmeting ( spot-, matrix-, centrumgericht ) – het dynamisch bereik van de camera – herkaderen – het histogram – de belichtingsdriehoek met uitleg cameraregelingen van diafragma – sluitertijd – ISO-waarde…. en wat is de invloed op de uiteindelijke foto – witbalans ? – grijswaarde – STOP’s als fotografieterm …..
+ ONS ADVIES STAPPENPLAN om dit alles in de praktijk om te zetten MET behoorlijk resultaat.

  • maandag 16 april 2018 van 20.00 tot 22.00 uur

Prijs ? Gratis

Waar ? Vision fotokring Hove

Lintsesteenweg 217, 2540 Hove

Organisatie : Vision fotokring Hove